Hvem tar søndagens poeng i Trønderhallen? – Norsk Topphåndball

Hvem tar søndagens poeng i Trønderhallen?

Levanger – Haslum Bærum Damer i Trønderhallen kl 17:00

Hjemmelaget Levanger ligger midt på tabellen, og med en kamp mindre spilt, fem poeng mer og tre plasser over finner vi Haslum Bærum sine damer. Det er klart for kamp.

Levanger står med tap, seier, tap på kampene etter re-starten tidlig i februar. Siste kampen var mot trøndernabo (og tabellnabo) Charlottenlund. En kamp hvor Charlottenlund var i føringen stort sett alle 60 minuttene, men ikke helt uten kamp fra Levanger. For Levanger jentene viste at de kjemper hele veien ut, og mot slutten av kampen ble det både utligning og ledelse. Men så kom tre hektiske sluttminutter der Charlottenlund både utlignet, på nytt gikk opp i ledelsen og til slutt vant med to mål. De gir ikke ved dørene.

Haslum Bærum har kun fått med seg to kamper etter at sesongen startet opp igjen der de står igjen med en seier og et tap. Men noe overraskende kanskje at det ble tap for nedrykkstruede Fjellhammer sist onsdag?

Fjellhammer tok føringen fra start og ledet 6-0 på like mange minutter. Så det ble en skikkelig bakoversveis til Bærums laget, og de greide aldri å hente inn igjen forspranget til Fjellhammer. Det er nok et revansjesugent lag som stiller til kamp borte mot Levanger, også med tanke på at det kommer lag bakfra som mer enn gjerne vil overta Haslum Bærum sin plass i opprykks striden.

Høstkampen mellom de to endte med seier til kveldens gjester, får de to poeng med seg hjem på flyet i kveld? Men du, husk at håndball er best i hallen, så finn billetter i hjemmelagets systemer og ta turen i Trønderhallen. Om ikke så kan du se kampen på Direktesport.no eller så klikker du inn på handball.no/live og følger oppdateringene der.