Follo måtte bite i parketten etter målfattig kamp – Norsk Topphåndball

Follo måtte bite i parketten etter målfattig kamp

Onsdag var det duket for et lokaloppgjør med to lag som absolutt trengte to poeng. Det ble en målfattig forestilling på onsdagens kamp i Oppsal Arena med to meget gode målvakter.

Oppsal kom best i gang og ledet 4-0 før Follodamene scoret det første målet etter nesten ni minutter. Når det først kom et mål ble det etterfulgt av to kjappe mål til for bortelaget den neste minuttet. Stemningen blant de tilreisende tilskuerne steg, og det ble håp om håndballkamp igjen.

Ved halvspilt første omgang leder Oppsal 5-4. Etter det følger en fem minutter periode hvor Oppsal  scorer fire mål før Follo HK damer setter sitt femte mål.

Bortelaget sliter veldig med å sette ballen bak en meget god Eli Raasok. Begge lag setter et godt forsvar og påfulgt av to gode målvakter blir det en meget målfattig omgang. Lagene går til pause på stillingen 13-8.

Catharina Fiskestrand Broch gjør nok en solid kamp i måler for Follo HK Damer Foto: Knut Stenseth

2. omgangen ble en fortsettelse av 1. omgang med veldig få mål. Follo Damene jobbet seg til kontakt med Oppsal og var oppe på to mål bak ved 16-14 etter 14 minutter og 19-17 etter 27 minutter. Da var det noen som kom reisende sydfra som øynet et håp om poeng. Nærmere kom imidlertid ikke damene fra Follo da Oppsal scoret en gang til før Andrea Fossli satt det siste målet to sekunder før slutt.

Tilde Alræk er også i dagnens kamp toneangivende på Follo HK Damer Foto: Knut Stenseth

Kampen endte 20-18. Begge målvaktene ble fortjent kåret til hvert lags beste spillere. Catharina Fiskestrand Broch blir med det nok en gang dagens Follo Jente. Tilde Alræk ble bortelagets toppscorer med fem mål og var nok en gang toneangivende i Follo laget.