Sluttspurten startet litt for sent! – Norsk Topphåndball

Sluttspurten startet litt for sent!

Onsdag var det klart for årets første hjemmekamp, et oppgjør i medaljekampen mellom Sola og Storhamar som før oppgjøret lå a poeng i REMA 1000 ligaen. Rammene rundt kampen var ikke helt som ønsket, da restriksjonene kun tillot 50 tilskuere inn, men de 50 fremmøtte bidrog med bra støtte fra tribunen.

Hjemmelaget startet best i kampen, og etter fem minutter ledet Sola med 3 mål. I de påfølgende angrepene spiste Storhamar seg innpå, og når omgangen var halvspilt hadde stillingen snudd og Storhamar lå foran med tre. Igjen viste Sola gode takter, og klarte å ta igjen forspranget, men laget fra Hamar klarte allikevel å sette inn en sluttspurt i slutten av omgangen og gikk til pause med 13 – 16.

I pausen fikk tilskuerne være vitne til en skikkelig gladsak, når daglig leder Svein Gaute Hølestøl signerte en forlenging av kontrakten med Kristiane Knutsen i to nye sesonger. En viktig spiller, som forhåpentligvis snart er å se tilbake på parketten.

En god nyhet i pausen i oppgjøret mellom Sola og Storhamar – Kristiane Knutsen signerte ny forlenget kontrakt med Sola ut 2023/2024 sesongen. Foto: Oddmund Sola

I andre omgang var det Storhamar som startet best, og kun fem minutter ut i andre omgang hadde laget i gult og blått skaffet seg en syvmålsledelse. Sola viste gode takter, og vilje til å sette inn en skikkelig sluttspurt. I tillegg var Johanna Fossum kommet inn i Sola-målet, og vartet opp med flere gode redninger. Dessverre startet hjemmelaget sluttspurten litt for sent, og kampen endte til slutt med seier til Storhamar 27 – 30.

Banens beste spiller ble kåret til Johanna Fossum, mens Solabladets beste spiller ble Guro Berland Husebø.

Nå er det kun få dager igjen til neste kamp, der vi møter HC Lokomotiva Zagreb i Stavanger Idrettshall på søndag! Mer informasjon om den kampen kommer torsdag.