Aalborg ble for sterke for Elverum – Norsk Topphåndball

Aalborg ble for sterke for Elverum

Danske Aalborg ble for tøft Elverum i Terningen Arena.

Elverum har til nå spilt bra i EHF Champions League og før onsdagens kamp lå de på en femte plass med åtte poeng, bare fire poeng bak Aalborg på tredjeplass.

Til tross for en jevn og bra start i første omgang var siste del av omgangen sterkt preget av tekniske feil av gutta fra Elverum. Dette klarte Aalborg å utnytte godt og gikk til pause med en firemålsledelse, 12-16.

Andre omgang startet relativt tregt for begge lag. Til tross for et tidlig mål av Elverum scorte ingen av lagene de neste neste sju minuttene og da tok laget fra Danmark en timeout. Denne utnyttet de derimot godt og vipps hadde de scoret to mål. Aalborg hadde en god dag og hadde kontrollen resten av kampen.

– Vi sliter med å finne de rommene vi ønsker, og angrepsspillet blir hakkete. Det var tungt i dag og Aalborg er bedre, oppsummerte Tobias Grøndal til Viasat 4 etter kampen.

Møtet med de danske drenger, i god form, ble altså for tøft for et Elverum som kan sies at har hatt bedre dager på jobb. Men til tross for tap i denne kampen er de er fortsatt på femte plass, hvor de seks beste går videre til play-off.

– Aalborg er et fantastisk lag, kunne Elverums trener Børge Lund melde til Viasat 4. Han syntes likevel at Elverum er spillemessig nærmere enn tavla tilsier.

Børge Lunds oppsummerte også CL høsten og han veldig fornøyd, det har vært mye bra, men ser at de kanskje har mistet rytmen etter landslagspausen.