HåndballOddsen 29/1 – Norsk Topphåndball

HåndballOddsen 29/1

Håndball EM er over, og etter tre intense og ikke minst fantastiske uker med herlig håndball, er det nå på tide å fokusere på vår hjemlige Rema 1000-liga. Full runde for damene og masse interessante spill, mens på herre-siden har vi toppoppgjøret Kolstad – ØIF Arendal. Sistnevnte er også TV kamp, og sendes på TV2 Sport 2 med avkast kl. 19.15.

Vi har valgt oss ut en dobbel, med totalodds på 3.00.

Storhamar-Oppsal (Boligpartner Arena 17.50)
Utfall: Storhamar – 7 mål handicap (spillet går inn dersom Storhamar vinner med 8 mål eller mer)
Odds: 1.80

Oppsal er i trøbbel om dagen, og som vi har vært inne på tidligere er det blytungt offensivt nå som toppscorer Eira Aune er langtidsskadet. Årets tre første kamper har endt med tap (29-24, 27-20 og 33-25), og de har åpenbart en stor jobb foran seg i forhold til å snu den dårlige trenden. Og det er meget tvilsomt at de gjør det i dag når de gjester Boligpartner Arena og et Storhamar-lag i storform. 2020 har starta på best mulig måte, med seire 32-25 og 33-21 mot henholdsvis Fredrikstad og Aker. De har også vært ute i E-cup mot russiske Handball Club Lada, der de i forrige uke tapte 33-28 hjemme, men slo knallhardt tilbake på bortebane søndag og vant 31-27. Et minus kan selvsagt være at de merker både kamp og reise i beina, men vi tror de på nåværende tidspunkt rett og slett er et mye bedre lag enn Oppsal, og vinner med minst 8 mål.
Klikk her for å se kampen

Kolstad – ØIF Arendal (Kolstad Arena kl 19.15)
Utfall: Under 58.5 mål (spillet går inn dersom det totalt i kampen ikke scores mer enn 58 mål)
Odds: 1.67

Den andre kampen henter vi fra herrenes Rema 1000-liga, og den første kampen i 2020. Etter en lang EM-pause er lagene garantert ivrige etter å komme i gang igjen. Heldigvis for Kolstad så har ikke William Aar og Tom Kåre Nikolaisen fått den samme slitasjen som de andre spillerne i EM-troppen, og er garantert topp motiverte og fit for fight. I stedet for å spå en vinner, så velger vi å spille på at det totalt i kampen ikke skal scores mer enn 58.5 mål. Det kan kanskje virke rart å spille lite mål i denne kampen ettersom begge lag – særlig ØIF Arendal – denne sesongen har hatt for vane å bøtte inn mål. Men linja til Norsk Tipping synes å virke fornuftig da Kolstad på hjemmebane ofte leverer gode prestasjoner både i forsvar og ikke minst i den meget solide sisteskansen Lars Eggen Rismark. Vi tror det blir få mål i kampen.

For de av dere som ønsker å prøve et realt langskudd, så anbefaler vi U til 7.25 i odds. Uavgjort i håndball er naturligvis ikke så enkelt å forutse, men i en kamp der 2. plass møter 4.plass i TV-kamp, er dette slettes ikke et urealistisk resultat. Og det fine med å spille U er at man ikke trenger å sette så mye for å få inn en fin gevinst.
Kampen ser du på TV2 Sport 2 eller Sumo.no

Har du andre lag du har lyst til å ha litt ekstra moro og spenning med? Her er flere kamper:

Byåsen-Follo (Trondheim Spektrum kl 17.20)
Dette er en klar Byåsen-seier, men som så ofte før er det liten verdi på ren sier. Her tilbyr faktisk ikke Norsk Tipping en gang odds på hjemmelaget. Byåsen er i siget om dagen, og scorer ofte mye mål mot dårlige lag. Vi satser på at Follo leverer som de gjorde mot Vipers for noen uker siden med 28 mål fremover, og over 53.5 mål i kampen kan prøves til 1.85 i odds.
Klikk her for å se kampen

Sola-Gjerpen (Åsenhallen kl 17.50)
Sola hadde noe på gang etter en knallsterk borteseier mot Fana, men etter tap 37-26 for Fredrikstad i forrige kamp så landa man fort med et brak. Gjerpen på kvalik med ett poeng mer enn Sola, og vi tror disse lagene bytter plass etter dagens runde. Vi anbefaler ren Sola-seier til 1.25 i odds, og til tross for lav odds på et lag som varierer voldsomt i prestasjonene, tror vi at dette blir en komfortabel H.
Klikk her for å se kampen

Fredrikstad – Aker (Kongstenhallen kl 17.50)
Feststemning i Kongstenhallen etter hele 37-26 mot Sola i forrige runde, og en etterlengtet seier for hjemmelaget. Aker og trener Henrik Wilhelmsen er garantert godt forberedt, og lite som tyder på at de slipper til like lett som mot Sola. Dette kan fort bli en forsvarskamp, og vi anbefaler derfor å prøve under 52.5 mål totalt i kampen til 1.70 i odds.
Klikk her for å se kampen

Molde -Tertnes (Molde Arenae kl 18.20)
Molde har vært ekstremt ustabile denne sesongen, men stiller med selvtillit etter to seire mot Follo og Oppsal. Til tross for tap mot Vipers i siste runde (noe alle lagene ser ut til å gjøre) så har Tertnes vært bunnsolide, og dette kommer garantert til å bli en hard nøtt å knekke for Molde. En vanskelig kamp å spå utfallet av, men vi tror det fort kan bli lite mål, og anbefaler under 52.5 mål totalt i kampen til 1.88 i odds.
Klikk her for å se kampen

Vipers – Fana (Aquarama kl 18.20)
Vipers-toget tøffer videre, og de kommer også til å vinne denne kampen uten store problemer. Begge lagene scorer mye mål, og vi prøver oss med over 61.5 mål i kampen til 1.76 i odds.
Klikk her for å se kampen