HåndballOddsen onsdag 28. oktober! – Sjekk ut våre tips – Norsk Topphåndball
Foto: Kenneth McDowell

HåndballOddsen onsdag 28. oktober! – Sjekk ut våre tips

Dagens kamper er hentet fra båe REMA1000-ligaen for menn og NM for kvinner. For sistnevnte har vi kommet til kvartfinalene, og det blir spennende å se hvem som tar ett steg nærmere Oslo Spektrum. Her er våre odds-tips for kvelden.

NB! Vi tar forbehold om endring i odds og linjer helt frem til kampstart.

Kolstad – Drammen kl. 18.00 – Direktesport

Utfall: Handicap fulltid 1-0 H (Spillet går inn dersom Kolstad vinner eller spiller uavgjort)
Odds:: 1.75 (kan ikke spilles som singel)

Kolstad tar imot Drammen, en viktig kamp for hjemmelaget med tanke på ambisjoner, og de er garantert ikke fornøyd med 7.plassen de nå innehar. Det har kladda for Kolstad denne sesongen, men kommer rett fra en fin to-poenger borte mot FyllingenBergen. Dessverre har deres eminente venstrekant Adrian Aalberg tatt korsbåndet og er ute for resten av sesongen. Drammen på sin side ligger på 3. plass, har 3 seire på rad, og må sies å være favoritter her. Vi tror dette blir et jevnt oppgjør hele veien inn. Kan Kolstad ta denne? Vi tror ja. Målvakt Eggen Rismark og playmaker Carlsen er i storform, og et høyt sannsynlig utfall.  Vi spiller likevel handicap som gjør at spillet likevel går inn dersom Kolstad skulle spille uavgjort.



Nærbø – Sandefjord Kl. 18.00 – Direktesport.no

Utfall: Handicap fulltid 0-4 H (Spillet går inn dersom Nærbø vinner med 5 mål eller mer)
Odds: 1.75 (kan ikke spilles som singel)

Nærbø tar imot Sandefjord, en kamp hjemmelaget kommer til å vinne. 1.12 i odds er selvsagt for lavt, men Norsk Tipping har satt handicappet til 4, som vil si at de må vinne med 5 mål for at spillet skal gå inn. Vi vet at Nærbø er gode hjemme, og det var ikke langt unna at de fikk med seg poeng mot Elverum i forrige kamp. Sandefjord på sin side ligger på jumboplass, noe vi også tror er status etter endt sesong. I dag får de juling på Jæren.



Halden – Haslum Kl.18.30 – Direktesport.no

Utfall: Handicap fulltid 1-0 H (Spillet går inn dersom Halden vinner eller spiller uavgjort)
Odds: 1.70 (kan ikke spilles som singel)

Det har lugga veldig mye for Halden denne sesongen. At de kom til å kjempe i bånn av tabellen var vel egentlig noe de fleste har tippa, men det kunne litt annerledes ut dersom de hadde hatt marginene med seg. Et godt eksempel på et er forrige kamp borte mot Bækkelaget, der de leder helt på tampen av kampen, men ender opp med å bomme på straffe med når tida er ute med ett mål under. I dag tar de imot Haslum som er i kanonform, men til tross for dette så tror vi at Halden kan hamle opp med Bæringene. Hjemmelaget har hevet seg etter at de fikk på plass Morten Nergaard i mål, samtidig som Haslum er et lag som historisk sett ikke er stabile nok til å hamre inn seier etter seier. Og til tross for at det skiller 8 poeng mellom lagene, er det ikke rare favorittstempelet Norsk tipping har gitt Haslum. Vi tror Halden tar sine første poeng i Remmenhallen, og de spilles til handicap, som gjør at vi også vinner dersom det blir uavgjort


Spill på våre tips eller annen sport her


Fana – Tertnes Kl.18.30 – Håndballtv

Utfall: Over 56.5 mål (spillet går inn dersom det totalt scores 57 mål eller mer)
Odds:: 1.76 (kan spilles som singel)

Et ekte Bergens-oppgjør på trappene, og det det er ekstremt synd at det ikke er lov med publikum når det lades opp til kvartfinale. Tertnes har hatt smitteutbrudd i troppen, og hele laget har vært i karantene. Hvordan status er i dag vites ikke, men vi antar at de stiller fullt igjen. Bortelaget er garantert revansjesugne etter 31-31 i nøyaktig samme kamp for 3 uker siden. Fana på sin side har 7 poeng på de siste 4 kampene, og er virkelig i dytten om dagen. Tertnes må sies å være favoritt, men med den formen Fana er i dag, gidder vi ikke å spekulere i vinner. Begge lag scorer mye mål, og vi tror på mye løping og høyt tempo. Vi spiller over 56.5 mål.


Molde – Vipers Kl.18.30 – Håndballtv

Utfall: Over 55.5 mål (spillet går inn dersom det totalt scores 56 mål eller mer)
Odds:: 1.76 (kan spilles som singel)

Å trekke Vipers i NM er for de fleste lagene et tveegga sverd. Det er alltid gøy å spille mot et av verdens beste lag, samtidig som det dessverre er siste holdeplass. Dette er også fasit i dag. Norsk tipping setter handicappet til 8 mål, noe som er lavere enn de pleier å få. Vi tror det kan smelle i begge ender av banen. Vipers vet vi scorer mye mål, og hvis Molde også får opp dampen, kan dette fort ende over 55.5 mål.


Sola – Storhamar Kl. 20.30 – TV2 SPORT 2

Utfall: B
Odds: 1.50

TV kamp fra Sola, og ingen tvil om at TV 2 valgte riktig kamp hvis man skal tro tabell og forventninger om en jevn kamp. Sola utvilsomt sesongens store overraskelse, og Steffen Stegavik har virkelig fått sving på sakene etter at han tok over styringen. Storhamar på sin side må finne seg i å være favoritt, til tross for bortekamp og at «cup er cup». De kommer rett fra en sliteseier hjemme mot Molde. De har en bredere stall enn Sola, og vi tror de avanserer til semifinale. Vi spiller B.


Byåsen – Fredrikstad Kl.20.30 – Håndballtv

Utfall: Under 54.5 mål (spillet går inn dersom det totalt ikke scores mer enn 54 mål)
Odds: 1.72 (kan spilles som singel)

Byåsen med en fin og etterlengta opptur etter borteseier mot Aker på søndag, dette til tross for at laget er hardt rammet av skader på nøkkelspillere. De tar imot Fredrikstad, som kommer fra uavgjort mot Larvik, et resultat de garantert ikke er fornøyd med. Kun ett poeng som skiller lagene på tabellen, men Fredrikstad må godta et favorittstempel. Vi tror dette blir en kamp uten altfor mange scoringer. Hovedsakelig baserer vi dette på hjemmelagets skader og Lippmann som kan stenge bak. Vi prøver under 54.5 mål.


Lykke til!

Spill på våre tips eller annen sport her