Ny seier til Sandnes – Norsk Topphåndball

Ny seier til Sandnes

OSI brukte 35 sekunder på å åpne målkontoen, Sandnes brukte minuttet lengre på å sette sin første ball bak OSI sin målvakt. Gjestene var effektive og ledet 6-9 ved halvspilt omgang, en ledelse som økte til 7-12 før OSI med tre raske gikk opp til 10-12. Deretter var det gjestene som overtok og holdt seg foran før de gikk til pause med 12-18.

OSI gav ikke opp, og knappet inn forspranget til 18-21 etter drøye ti minutter. Det var det nærmeste de kom før Sandnes på nytt mobiliserte og sakte, men sikkert dro de ifra igjen. Selv om andre omgang ble jevnere (OSI vant med ett mål) så endte oppgjøret med borteseier 27-32 og to nye poeng til Sandnes.

Allerede 31.oktober skal OSI møte Fold HK borte, mens Sandnes møter VIkhammer på hjemmebane 01.november.