Kort fortalt om onsdagens kamp i mennenes Rema 1000-liga – Norsk Topphåndball

Kort fortalt om onsdagens kamp i mennenes Rema 1000-liga

Haslum HK – Viking Håndball 29-25 (16-12)

Ette fire minutter stod det 3-3, etter åtte minutter var det 5-3. Men hjemmelaget var hakket hvassere foran mål enn det gjestene var. Og sakte, men sikkert ble luken større. Før den endte med fire mål over til pause, 16-12.

Haslum-overtaket holdt seg også i andre omgang, og på stillingen 21-14 kom Viking sitt time-out kort på bordet. Det var da spilt i nesten ni minutter. Viking prøvde seg på syv mot seks spill, noe som resulterte i ett skudd og en ball som satte seg fast i krysset på målet, men dessverre for Viking så var den ikke inne. Utvisningene kom som perler på en snor for Viking, vi talte til seks stykker (totalt) drøye tretten minutter uti andre omgang. Hjemmelaget ville mest denne kvelden og de slapp ikke Viking spesielt lett eller ofte til, og kampen endte med hjemmeseier og sifrene 29-25.