Imponerende av Charlottenlund! – Norsk Topphåndball

Imponerende av Charlottenlund!

Charlottenlund gjestet Nordstrand Arena i ettermiddag og fikk en fin opplevelse og tar med seg 2 poeng hjem til Trøndelag.

Åpnet friskt

Hjemmelaget Nordstrand åpnet friskt og ledet tidlig 2-0, men det var eneste gang i kampen de var i føringen.  Snart var bortelaget foran på 5-2 og økte til seksmålsledelse til pause.

Charlottenlund fortsatte å dominere også utover i andre omgang.  Da hjemmelaget valgte å gå ut i en offensiv variant «stoppet de blødningen» en periode og var på vei til å få et hederlig resultat da stillingen var 15-22 etter 55 minutter spilt.  Men så raknet det i sluttminuttene som Charlottenlund vant 5-0 og vant altså kampen med tolv måls margin, 27-15.

CSK gode

Hjemmelaget ønsket å revansjere stortapet mot Follo i forrige serierunde og viste fra start at de var på hugget og ønsket å kjempe.

Men Charlottenlund var rett og slett for råe i dag til at Nordstrand kunne ha håp om poeng.  Med 9 målscorere og med et mannskap hvor alle spillerne er målfarlige, så imponerte Charlottenlund kolossalt.

Etter to tap i serieinnledningen har det nå blitt to strake seire for CSK.  Og med samme spill som de viste i Nordstrand Arena denne søndags ettermiddagen også fremover, så blir dette mannskapet leie å slå.  I tillegg har de viktige Julie Nygård ute med en skade.  Når hun er spilleklar vil hun forsterke laget ytterligere.