Full rulle i «alle» haller på søndag – Norsk Topphåndball
Foto: Fjellhammer

Full rulle i «alle» haller på søndag

Om en ser bort fra onsdag- og dagens lørdagskamp, så spilles de resterende sesongstart-kampene i REMA 1000-ligaen søndag 30 august. Eller forresten, siden det er 13 lag i årest serie så må Viking Håndball vente til 2.september før de får sin debut i året REMA1000-ligaen.

Men her er søndagens kamper

30.august, Drammen – Sandefjord, Drammenshallen kl 18:00

Fjorårets tabelltreer tar imot nyopprykkede Sandefjord i sesongens første Rema 1000-liga kamp i Drammenshallen.

Sandefjord sa til Norsk Topphåndball tidligere i sommer at: «Målet er å være et REMA1000-lag også i sesongen 2021/22. Vi mener vi har et mannskap som skal være godt nok til å kjempe jevnt med de fleste lagene i divisjonen. Så vil det alltid være tilfeldigheter som vipper det i den ene eller andre veien. Men vi er i ferd med å få på plass en stall av gode norske håndballungdommer (med et par hederlige utenlandske unntak) som ikke har tenkt å stå med lua i handa. Vi har trua, det er sikkert!»

Drammen spilte Grimsrud Cup som siste oppkjøring til seriestart. Det ble seier mot både Halden (30-25) og Follo (med ett mål). Kristian Kjelling sa etter kampen mot Follo at: «Dette en rotete kamp fra DHK sin side, men vi tar med oss at vi etter å ha ligget under store deler av kampen, klarer å hente oss inn til en ett-måls seier til slutt».

Om du ikke er av de 200 som har fått plass i Drammenshallen, så sendes kampen på Direktesport.

30.august, Fjellhammer – Kolstad, Lørenskoghallen kl 18:00

Forrige sesong vant Fjellhammer 1.divisjon så i år blir det Rema 1000-liga spill i Lørenskoghallen. De sesongstarter i (ja nettopp) Lørenskoghallen mot Trondheimslaget Kolstad.

Fjellhammer sa til Norsk Topphåndball like etter opprykket: «Klart at vi som nykommer vil få det tøft mot flere etablerte lag, men vi skal med smarthet, disiplin og innsats gi de andre lagene kamp om poengene».

Er du blant de som ikke rakk billettsalget i Lørenskoghallen, så ser du kampen via Direktesport.

30.august, Haslum HK – Bækkelaget Håndball Elite, Nadderud Arena kl 18:00

Ett poeng skilte søndagens to lag da serien ble avbrutt 11.mars, med Haslum på plassen foran Bækkelaget.

De to oppgjørene forrige sesong endte med hjemmeseier og 31-22 i Nordstrand Arena, mens det på den siste «åpne» dagen i Nadderud Arena endte med poengdeling.

Kun 200 publikummerer slipper inn på kampen. Her kan du lese hva Haslum skriver om akkurat dette i forkant av kampen.

Har du ikke fått tak i sesongkort/billett så sendes kampen på Direktesport. Og akkurat som i hallen så starter den kl 18:00

30.august, Runar Sandefjord – Elverum, Runarhallen A + B kl 18:00

De siste års ubestridte ener i norsk herrehåndball, Elverum, tar turen til Sandefjord for å møte ett av de to Rema 1000-lagene i byen. Nemlig 10-plassen fra sist sesong, Runar Sandefjord.

Under fjorårets møte i Runarhallen satte hjemmelaget 30 baller inn bak Elverum sine målvakter. Så selv om det til slutt endte med tap 30-41 tap, så var Runar Sandefjord ett av få lag som scorte 30 + på Elverum forrige sesong.

På Elverum ble resultatet 33-25 til hjemmelaget.

Under normale forhold ville Runarhallen blitt fyllt til randen under søndagens kamp, men som på de andre arenaene er det 200 grensen som gjelder. Har du ikke fått tak i billetter så ser du kampen via Direktesport. Med start kl 18:00